PANALLETS

Ingredients
300gr d'ametlla molta
300gr de sucre
150gr de patata crua amb pell



Preparació
Començar coent les patates amb pell. Una vegada ben cuites aixafar-les bé amb una forquilla i barrejar-les amb el sucre fins que quedi una massa ben fina. En aquest punt s'afegeix l'ametlla molta. Barrejar molt bé.

Col·locar una mica de farina en el marbre per poder treballar millor la massa i donar-li forma de xurro. Ara, tallar porcions de massa per fer les formes que es vulguin.
Els panelles de pinyons i d'ametlles picades s'arrebossen amb clara d'ou perquè s'enganxin millor.
Es poden fer panellests de: pinyons, ametlles picades, coco, cireres confitades, anís, grosella, ...
Barnissar els panellets amb rovell d'ou i col·locar-los al forn amb el grill encès perquè agafin color.
En els panellets d'anís, grossella i café es pot posar sucre glaç a sobre perquè quedin torradets.

Comentarios

  1. Quina bona pinta!!!! i bé de preu!

    Segur que l'ingredient estrella ha estat la patata!

    ENDAVANT CUINERA!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario