CARBASSONS FARCITS DE LLUÇ

Ingredients
Per a quatre persones:
2 cebes
4 tomàquets madurs
4 carbassons
Filets de lluç
Beixemel
Formatge ratllat


















Preparació
Buidar amb molt de compte l'interior dels carbassons . Els carbassons s'han de tallar pensant en la presentació final. Per exemple, a la fotografia s'han fet cilílndres, però altres vegades he presentat aquest plat en forma de canoes. A mi m'agrada més la segona opció.
En una paella sofregir la ceba i el tomàquet, tot tallat a trossets petits. Sal-pebrar.
Afegir a la paella la polpa del carbassó. Quan estigui llest aquest sofregit, afegir el lluç ben esmicolat i coure uns 10 minuts.

Tot seguit, en una safata de forn, preparar les canoes de carbassó i omplir-les amb la preparació anterior. Afegir per sobre una mica de beixemel i formatge ratllat. Col·locar la safata al forn i deixar-la una estoneta perquè la "pell" del carbassó quedi cuita. Finalment, gratinar.

Comentarios