Ingredients
1 tassa d'ametlles crues amb pell
1 tassa d'aigua
1 tassa de sucre
A continuació, afegir a la paella tots els ingredients i a foc fort remenar constament.
Hi haurà un moment en què l'aigua desapareix i les ametlles queden com enfarinades. És aquí quan cal abaixar el foc i continuar remenant. El sucre es tornar a desfer una mica i es va enganxant a les ametlles donant-li el toc brillant.
Després d'una hora aproximadament, s'ha de treure del foc i deixar-les sobre del marbre. Ajudar-se de culleres de fusta o de silicona per a separar-les.
1 tassa d'ametlles crues amb pell
1 tassa d'aigua
1 tassa de sucre
Preparació
Abans de començar, va bé deixar una estona les ametlles dins d'un vol amb aigua. A continuació, afegir a la paella tots els ingredients i a foc fort remenar constament.
Hi haurà un moment en què l'aigua desapareix i les ametlles queden com enfarinades. És aquí quan cal abaixar el foc i continuar remenant. El sucre es tornar a desfer una mica i es va enganxant a les ametlles donant-li el toc brillant.
Després d'una hora aproximadament, s'ha de treure del foc i deixar-les sobre del marbre. Ajudar-se de culleres de fusta o de silicona per a separar-les.
ummmmm! caseras, caseras...
ResponderEliminarhe tingut la sort de probar-les i estan genial!!
ResponderEliminarun petó!
Moltes gràcies, Marta. Haurem d'instaurar el sweet wednesday.
ResponderEliminarguai mas ajudat al treball
ResponderEliminar