MAGDALENES A LA NATA

Esta receta es de Iabaroni .
Ingredientes
3 huevos  (250g)
250 g de azúcar
250 g de aceite de girasol
100 ml de nata para montar
350 g de harina de fuerza
ralladura de un limón
1 sobre de levadura royal
una cucharadita de canela en polvo

Preparació
Comencem batent els ous amb els sucre i la ratlladura de llimona fins que blanquegin i s’augmenti el volum. Utilitzar la batedora elèctrica.

Continuem afegint l’oli molt a poc a poc, com un fil, sense deixar de batre. Després, afegir la nata de la mateixa manera que l’oli.





Per últim, afegir la farina amb el llevat. A poc a poc i ajudant-se d’una espàtula. Es pot deixar la massa a la nevera una estona perquè reposi.
Per donar sabor he posat canyella en pols, però es pot afegir el que es vulgui.
Col•locar 3/4 de massa per motlle de magdalena. El paper es posa dins el recipient de magdalenes..
El forn ha d’estar calent, a 180º. Primer 10 minuts a 180º a dalt i a baix i uns 10 minuts més només amb l’escalfor de sota. Punxar per comprovar que s’hagi cuit bé. 







Comentarios