FLAM DE COCO

Ingredients 1 pot de llet condensada
1 pot de llet condensada amb aigua
3 ous
75 gr. de coco




















Preparació
El primer pas a fer és preparar el caramel. S'agafa una paella i es posen unes 4 cullerades de sucre i un rajolí d'aigua. Es va moment la paella fins que el sucre estigu base estigui hagi agafat color. Una vegada el sucre està llest, es posa en el motlle intentant que la base quedi tota coberta.
Tot seguit es prepara la resta dels ingredients. Es posa en un recipient la llet condensada i la mesura d'aigua. També la clara dels 3 ous. Ho barregem bé fins que quedi una massa/crema fina i homogenia. Tot seguit es posa el coco ratllat i les clares a punt de neu.
Quan el sucre del motlle està fred es posa la massa del flam.
Tot seguit, posem el motlle al forn al bany maria durant 30 minuts a temperatura moderada, 6 o uns 180º. El forn ha d'estar calent abans de posar el flam.
Deixar refredar el flam a temperatura ambient. després, deixar-lo algunes hores a la nevera. I llest per a menjar.
Es pot acompanyar amb una mica de xocolata calenta.

Comentarios