Molt pràctic per quan hi ha una trobada amb amics, un partit de futbol…
Ingredients
Jo hi poso aquests ingredients, però es poden posar els que més agradin:
Pa Bimbo (10)
maionesa
pernil dolç
tomàquet
pastanaga
Tot seguit hi poso la preparació del vegetal (fet prèviament): enciam, tonyina, pernil dolç, tomàquet i pastanaga barrejat amb maionesa. Sense por. Ho tapo amb 5 quadrats més de bimbo.
Torno a untar la cara externa del pa i ho cobreixo amb el pernil dolç que surt de la base i ho acabo de tapar amb més pernil dolç. Estiro bé el paper fil i tapo bé el vegetal perquè em quedi ben apretat.
Aquest vegetal va molt bé quan hi ha convidats a casa perquè es pot fer amb antel•lació i tenir-lo a la nevera per treure’l una mica abans de menjar-lo.
Abans de servir-lo dono la volta al “pastísvegetal” perquè la base sempre surt més presentable. Es pot decorar amb olives, flors de pastanaga, etc…
Ingredients
Jo hi poso aquests ingredients, però es poden posar els que més agradin:
Pa Bimbo (10)
maionesa
enciam
tonyinapernil dolç
tomàquet
pastanaga
Preparació
Primer de tot s’ha d’estendre paper fil i col•locar làmines de pernil dolç. Jo treballo dins d’una safata de forn perquè m’ajuda a controlar la preparació. Tot seguit, s’unta un costat del pa bimbo amb maionesa i es construeix la base. Jo faig quatre senceres i la última fila és mitja i mitja llesca. Tot seguit hi poso la preparació del vegetal (fet prèviament): enciam, tonyina, pernil dolç, tomàquet i pastanaga barrejat amb maionesa. Sense por. Ho tapo amb 5 quadrats més de bimbo.
Torno a untar la cara externa del pa i ho cobreixo amb el pernil dolç que surt de la base i ho acabo de tapar amb més pernil dolç. Estiro bé el paper fil i tapo bé el vegetal perquè em quedi ben apretat.
Aquest vegetal va molt bé quan hi ha convidats a casa perquè es pot fer amb antel•lació i tenir-lo a la nevera per treure’l una mica abans de menjar-lo.
Abans de servir-lo dono la volta al “pastísvegetal” perquè la base sempre surt més presentable. Es pot decorar amb olives, flors de pastanaga, etc…
Comentarios
Publicar un comentario