Aquesta recepta d’aquest pastís l’he treta del blog de Carlos Valencia.
Ingredients:
pa de pessic
600g de nata
sucre glaç, al gust
cacao en pols, al gust
granets d’ametlles torrades caramelitzades
Col·loquem la primera planxa de pa de pessic i una vegada banyat amb l’almívar hi afegim una bona capa de nata muntada, repetim el procés de posar la segona planxa i a sobre una altra capa ben llisa de la nata amb la xocolata en pols.
Col·loquem nata a tot el voltant per a poder enganxar les ametlles torrades i decorem com més ens agradi: fent fulles, formes de xocolata, lletres…
Ingredients:
pa de pessic
600g de nata
sucre glaç, al gust
cacao en pols, al gust
granets d’ametlles torrades caramelitzades
Preparació:
Tallem el pa de pessic en dues planxes i les banyem amb un almívar amb una mica de licor al gust. Col·loquem la primera planxa de pa de pessic i una vegada banyat amb l’almívar hi afegim una bona capa de nata muntada, repetim el procés de posar la segona planxa i a sobre una altra capa ben llisa de la nata amb la xocolata en pols.
Col·loquem nata a tot el voltant per a poder enganxar les ametlles torrades i decorem com més ens agradi: fent fulles, formes de xocolata, lletres…
Comentarios
Publicar un comentario