Ingredients:
Prendrem les mesures amb el recipient d’un iogurt.
1 iogurt de llimona
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
3/4 d’oli
3 ous (separar les clares dels rovells)
1 sobre de llevat
una mica de vainilla ensucrada
una mica de canyella molta (un polsim)
ratlladura de llimona
1 poma per la part exterior
1 poma a dauets per l'interior del pa de pessic
Preparació:
Buidem en un recipient els següents ingredients (l’ordre no és important): el iogurt de llimona, les mesures de sucre, farina i oli, la canyella molta, el sucre vainillat, el llevat, la ratlladura de llimona i els 3 rovells d’ou. La farina es pot tamisar (així quedarà més fina). Tot seguit, afegim una poma tallada a dauets petits i barregem amb l’espàtula.
A continuació, i molt a poc, amb moviments envolvents afegim les clares a punt de neu.
Tindrem el motlle untat amb mantega i amb una mica de farina per poder-hi afegir la massa. Tot seguit podem la poma lamida per sobre de la massa i ja podem posar el motlle al forn a 180º durant un mínim d'entre 30 i 40 minuts.

Quan es vegi que per dalt està agafant color podem tapar la coca amb paper d’alumini perquè continui la cocció sense que es cremi la part superior. Cal estar atent i punxar la coca amb un punxó. Si surt net, la coca ja està feta. Per assegurar-nos que no queda crua per dins es pot deixar reposar dins el forn una estoneta més.
Prendrem les mesures amb el recipient d’un iogurt.
1 iogurt de llimona
3 mesures de farina
2 mesures de sucre
3/4 d’oli
3 ous (separar les clares dels rovells)
1 sobre de llevat
una mica de vainilla ensucrada
una mica de canyella molta (un polsim)
ratlladura de llimona
1 poma per la part exterior
1 poma a dauets per l'interior del pa de pessic
Preparació:
Buidem en un recipient els següents ingredients (l’ordre no és important): el iogurt de llimona, les mesures de sucre, farina i oli, la canyella molta, el sucre vainillat, el llevat, la ratlladura de llimona i els 3 rovells d’ou. La farina es pot tamisar (així quedarà més fina). Tot seguit, afegim una poma tallada a dauets petits i barregem amb l’espàtula.
A continuació, i molt a poc, amb moviments envolvents afegim les clares a punt de neu.
Tindrem el motlle untat amb mantega i amb una mica de farina per poder-hi afegir la massa. Tot seguit podem la poma lamida per sobre de la massa i ja podem posar el motlle al forn a 180º durant un mínim d'entre 30 i 40 minuts.

Quan es vegi que per dalt està agafant color podem tapar la coca amb paper d’alumini perquè continui la cocció sense que es cremi la part superior. Cal estar atent i punxar la coca amb un punxó. Si surt net, la coca ja està feta. Per assegurar-nos que no queda crua per dins es pot deixar reposar dins el forn una estoneta més.
Comentarios
Publicar un comentario